Krásne vyznanie Dominiky Žiaranovej vás rozhodne dojme: Toto by chcel počuť každý!

Šťastný je ten, kto má v živote tento druh lásky. Dominika Žiaranová sa podelila s krásnym vyznaním. Koho tak veľmi zbožňuje?

V seriáli Hranica vidíte množstvo vtipných momentov, ale aj veľké puto sestier Berkových. Herečky Dominika Žiaranová, Viktória Valúchová a Simona Kollárová sa netaja tým, že si veľmi dobre rozumejú aj mimo kamier. Sú z nich skvelé priateľky, čo je v seriáli cítiť. Niekto by ani neveril, že tieto tri nie sú skutočné sestry.

A práve súrodenecká láska je to, čo rozcítilo najmä Dominiku Žiaranovú. Všetky tri herečky majú vo svojom reálnom živote taktiež súrodencov a toto silné puto dobre poznajú. Dominika nám v rozhovore prezradila, že svojich súrodencov zbožňuje a poukázala aj na to, čo je mnohým súrodencom dobre známe. „Ja zbožňujem mojich súrodencov, všetkých troch. Ja som strašne rada. Ja by som to dopriala každému mať súrodencov. A čím sme starší, tým viac mám pocit že si o to viac rozumieme a ja musím povedať, že moji súrodenci ma neskutočne motivujú,“ prezradila nám v rozhovore herečka. Všimli ste si skvelé vzťahy našich seriálových sestier Berkových v Hranici aj vy?

Hranica - Simona Kollárová, Dominika Žiaranová a Viktória Valúchová Zdroj: TV JOJ

Sledujte seriál Hranica každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!