Každá je iná a každá výnimočná: Seriálové sestry z Hranice sú v súkromí poriadne kočky!

Dominika Žiaranová, Simona Kollárová a Viktória Valúchová aktuálne hviezdia v seriáli Hranica, ako sestry Berkové, ako ste si už mohli všimnúť, vychádzajú spolu veľmi dobre na pľaci, aj mimo neho. Herečky sú nie len talentované, ale aj krásne. Pozrite, aké sú to kočky v ich civilnom živote!

Prirodzenosť. Aj tak by sme mohli opísať krásne herečky z Hranice, ktoré sú naozaj ozdobou celého seriálu. Ak by ste ale u nich čakali výrazné a dramatické líčenie či veľké kozmetické úpravy, boli by ste na omyle. Všetky tri herečky sú známe svojou prirodzenou krásou a make up ju len podčiarkuje.

Aj na fotkách, ktoré uverejňujú na svojich sociálnych sieťach je vidieť, že preferujú neutrálne líčenie a prirodzenosť. Herečky sú si aj v reálnom živote veľmi blízke a v rozhovoroch, ktoré sme vám už v minulosti priniesli, o sebe stále hovorili, ako dobrých priateľkách. Spoločne si tak spríjemňujú výrobu seriálu. Zdá sa teda, že seriál Hranica priniesol hercom do života aj naozaj pekné priateľstvá. Pozrite si fotky herečiek v ich civilnom živote, v galérii pod článkom!

Sledujte seriál Hranica každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!