Braňo Deák to povedal narovinu: Čo mu hovorí manželka na jeho seriálový imidž zvodcu?

Sympatický herec stvárňuje v úspešnom seriáli Hranica policajta Šimona Kováča, ktorý sa páči nejednej dáme z Krivého. Navyše, hneď v úvode seriálu si zahral vášnivú posteľovú scénu. Čo na to hovorí samotná manželka Braňa Deáka? Berie to s nadhľadom alebo občas aj žiarli?

Herec Braňo Deák, ktorý od januára hviezdi v úspešnom seriáli Hranica, sa v pondelkovom Inkognite predstavil ako tajný hosť. Po jeho uhádnutí sa ho Vlado Voštinár v rozhovore spýtal, či manželka tak trochu nežiarli na romantické scény, ktoré v seriáli hrá. Braňova odpoveď však bola jednoznačná. „My to máme doma so ženou absolútne vyčistené. Je to moja práca. Čo robím v práci, robím v práci. Aj doma, samozrejme, ale naozaj nemám s tým doma žiadny problém. Dokonca to spolu aj pozeráme a ona sa na to vie dívať, keď ma vidí s nejakou herečkou. S tými herečkami sa dokonca aj pozná, takže je to naozaj úplne v poriadku,“ vysvetlil Deák. „To je podmienka, nie? Že sa musí zoznámiť s herečkami,“ povedal spontánne Mišo Hudák. „Je to lepšie, samozrejme,“ zhodnotil Braňo so smiechom.

Predstaviteľ policajta Šimona Kováča navyše prezradil, že nakrúcanie úvodnej posteľovej scény s herečkou Dianou Semanovou bolo naozaj výzvou. Ako to už často býva, zoznámili sa totiž tesne pred výrobou tohto obrazu. „Veľakrát je to naozaj náročné, lebo sa s tými dievčatami ani nepoznám. Napríklad, tá scéna na začiatku Hranice, čo som sa stretol v posteli s tou dievčinou, tak my sme sa stretli prvýkrát v tej posteli. Ja som ju nepoznal a bolo to zvláštne. Ale tam to aj skončilo. Bola to naša prvá a aj posledná scéna,“ prezradil Deák. To sú zákonitosti filmovania,“ uzavrela Zdena Studenková, ktorá niečo podobné zažila pri nakrúcaní filmu S tebou mě baví svět.

Sledujte Hranicu každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!