Simona Kollárová dnes oslavuje okrúhlu 30-tku: Aha, ako sa menila v priebehu rokov!

Vek je naozaj len číslo! Živým dôkazom tejto okrídlenej vety je sympatická herečka Simona Kollárová, ktorá aktuálne hviezdi v úspešnom seriáli Hranica. Hoci dnes oslavuje okrúhliny, stále vyzerá ako dievčatko. Keď však prehovorí, je vám jasné, že sa rozprávate s vyzretou a inteligentnou mladou dámou.

Simona Kollárová sa narodila 31. marca 1992 a nejaký čas to vyzeralo tak, že jej život ide úplne iným smerom, než za herectvom. Od detstva miluje zvieratá a tak nečudo, že na strednej škole študovala kynológiu.Odmalička som mala k zvieratám blízko. Tak som sa rozhodla, že pôjdem týmto smerom. Chcela som strednú, ktorá ma bude baviť,“ zhodnotila dnešná oslávenkyňa. V roku 2014 skúsila svoje šťastie v súťaži krásy Miss Universe, pričom v nej získala titul Miss Media. Vďaka tejto skúsenosti však zistila, že modeling pre ňu nebude to pravé orechové. Po čase sa začala písať jej kariéra herečky.

Na JOJke si najprv zahrala menšie úlohy v seriáloch Panelák, Pravá tvár, Delukse či Hotel a potom prišla prvá veľká úloha. V Novom živote si ako extravagantná rebelka Lea získala množstvo fanúšikov a jej hviezda na hereckom nebi začala poriadne svietiť. Aktuálne stvárňuje hlavnú postavu v seriáli Hranica, a to Petru Berkovú – budúcu hlavu pašeráckeho gangu z obce Krivé. Aby sa odlíšila od iných projektov, musela aj radikálne zmeniť imidž. „Ja som to zistila až po ostrihaní. Lebo najprv to bolo také, že však v pohode, nevadí, ostrihám sa. Ale potom, že hííí, sú dosť krátke. Bol to trochu šok. Neplánovala som to,“ vysvetlila, no zároveň podotkla, že to berie ako súčasť svojej práce. Simone sa však splnil aj sen mnohých herečiek a to stvárniť princeznú – konkrétne v rozprávke O zakletém králi a odvážném Martinovi.

​Napriek tomu, že sa Simone v práci darí a je úspešná, nohami stojí pevne na zemi a zachováva si veľkú pokoru. „Som vďačná za veľa vecí vo svojom živote. Aj každodenná maličkosť stojí za veľkú vďaku. Ale možno by som rada spomenula mojich rodičov, ktorí ma dobre vychovali a nechali mi slobodnú voľbu - vždy som sa mohla rozhodnúť podľa seba. Vďaka nim som taká, aká som,“ povedala herečka s úsmevom.

Simone k okrúhlym narodeninám srdečne blahoželáme!

Sledujte úspešný seriál Hranica každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!