Simona Kollárová ukázala svoje fotky z detstva: Aha, aká bola rozkošná princezná!

Sympatická herečka, ktorá je jednou z hlavných hviezd úspešného seriálu Hranica, pred pár dňami oslávila okrúhlu tridsiatku. Pri tejto príležitosti sa s fanúšikmi na sociálnej sieti podelila o svoje detské fotky, na ktorých je naozaj rozkošná!

Je krásna, múdra, darí sa jej v práci i v štúdiu a navyše má aj dobré srdce. Reč je o herečke Simone Kollárovej, ktorá aktuálne hviezdi v obľúbenom seriáli Hranica ako dedička pašeráckeho gangu Petra Berková. Pred pár dňami sfúkla na pomyselnej torte tridsať sviečok a pri tej príležitosti na sociálnej sieti zverejnila svoje fotky z detstva. „S láskou k prírode sa asi musíte narodiť,“ napísala k archívnym snímkam, na ktorých je naozaj rozkošná. Sympatická plavovláska má k prírode a živým tvorom naozaj blízko, čo dokazuje aj fakt, že na strednej škole študovala kynológiu. „Odmalička som mala k zvieratám blízko. Tak som sa rozhodla, že pôjdem týmto smerom. Chcela som strednú, ktorá ma bude baviť,“ zhodnotila Simona.

Napriek tomu, že sa herečke darí a je úspešná, neprerástlo jej to cez hlavu. Práve naopak, nohami stojí pevne na zemi a zachováva si veľkú pokoru. „Som vďačná za veľa vecí vo svojom živote. Aj každodenná maličkosť stojí za veľkú vďaku. Ale možno by som rada spomenula mojich rodičov, ktorí ma dobre vychovali a nechali mi slobodnú voľbu - vždy som sa mohla rozhodnúť podľa seba. Vďaka nim som taká, aká som,“ povedala herečka s úsmevom.

Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!