TU sa to všetko odohráva: V týchto priestoroch žijú vaši obľúbení hrdinovia z Hranice!

Prostredie fiktívnej dediny Krivé, v ktorej je zasadený dej seriálu Hranica, vám je už iste dobre známe. My vám teraz prinášame detailný pohľad na priestory, v ktorých žijú vaši obľúbení hrdinovia. Kde chystá starostlivá Mirka raňajky či kde skrýva temperamentná Svetlana nové topánky pred Jergušom? Pozrite si exkluzívne zábery!

Keďže je dej seriálu Hranica zasadený do prostredia pašerákov, fiktívna dedinka sa nachádza na ukrajinsko – slovenskej hranici a všetci si tam žijú pokojne a spokojne, už roky rokúce. Aj samotné zariadenie ich domovov sa preto nesie v retro štýle. Sú to skrátka izby, ktoré vám možno pripomenú vaše detstvo či návštevu milovanej starkej. Samozrejme, nesmú chýbať ani o niečo modernejšie priestory.


Na zákulisných záberoch či v samotných epizódach si môžete všimnúť starožitný nábytok, často veselé farby stien, vyrezávané skrine, retro koberce či významné sošky vo vitrínkach. Tvorcovia seriálu mysleli na každý, aj ten najmenší detail. Všimnite si aj strategickú chalupu, ktorá má všetko, čo v správnej chatke nesmie chýbať – poriadny stôl a obdivuhodné poľovnícke trofeje! Nuž, aj toto miesto má svoje čaro. Pre niekoho je to strategický pašerácky bod a pre niekoho zase miesto pre tajné romantické schôdzky.

Pozrite, v akých priestoroch žijú vaši obľúbení hrdinovia zo seriálu Hranica v galérii:

​Sledujte seriál Hranica každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!