Viktória a Samuel Spišákovci ukázali ich rozkošnú dcérku: Pozrite na tú neuveriteľnú podobu!

Vedeli ste, že sú v skutočnosti manželmi? Viktória a Samuel Spišákovci aktuálne trávia spoločný čas nie len doma, ale aj na pľaci. Hviezdia totiž v seriáli Hranica. Kým Viktória je súčasťou seriálu od samého začiatku, Samuel doplnil kolektív hercov až teraz. Manželia už majú spolu aj dcérku. Pozrite, aká je rozkošná!

Viktória a Samuel majú doma ten najcennejší poklad, s nádherným menom. Dcérka Margarétka im určite robí denne radosť a rastie ako z vody. Radosť robí iste aj fanúšikom a sledovateľom Viktórie, ktorá sa občas podelí aj s troškou ich súkromia a z času na čas zverejní roztomilú fotku malej Margarétky. Šibalské očká a široký úsmev spravia deň rozhodne každému.

Hranica - Viktória Spišáková a Samuel Spišák Zdroj: TV JOJ

Viktória nám už v jednom z rozhovorov prezradila, že od kedy má Margarétku, prežíva aj tie najkrajšie chvíle ešte intenzívnejšie. Nie nadarmo sa hovorí, že s deťmi človek objaví krásu maličkostí. Keď sa pozriete na Margarétku, je vám jasné, že rodičom akoby z oka vypadla. Je nádherná a vydarená a Viktória a Samuel sú na svoj poklad určite hrdí. Pozrite si roztomilé zábery malej Margarétky dole pod článkom!

Spišákovci sa už ako ich seriálové postavy v posledných epizódach stretli a až časom uvidíme, či budú mať v seriáli spoločný osud. Zatiaľ je jasné, že seriálový Nikolaj v Hranici rozhodne zamieša karty!

Sledujte seriál Hranica každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!