Braňo Deák odhodil uniformu a ukázal sa ako sexi elegán: Pozrite, ako perfektne vyzerá!

Braňo Deák patrí rozhodne k najcharizmatickejším slovenským hercom nie len svojim, vždy upraveným zjavom, ale aj perfektným štýlom či širokým úsmevom, ktorý rozdáva všade okolo seba. Kým v seriáli Hranica ho vidíte najčastejšie v policajnej uniforme, teraz vám ukážeme, v čom vyzerá ešte lepšie!

Hovorí sa, že muž v obleku patrí k najväčším slabostiam ženy. Keďže oblek nie je odevom na bežný deň, pokiaľ si ho práca nevyžaduje, pre mnohých mužov je zaujímavé obliecť si ho aspoň príležitostne. Oblek dotvára imidž gentlemana a muži v ňom vyzerajú skrátka perfektne. Výnimkou nie je ani samotný Braňo Deák, ktorému, samozrejme, svedčí aj policajná uniforma, či obyčajné tričko, no v obleku pôsobí ako pravý, charizmatický elegán. Veď, uznajte sami! Čo myslíte, pristane hercovi viac oblek či policajná uniforma?

Braňo Deák Zdroj: TV JOJ

Braňo Deák, ktorý v Hranici stvárňuje policajta Šimona, je v seriáli známy svojim imidžom zvodcu. A dokonca k tomu nepotrebuje ani oblek. O ženy nemá núdzu a rozhodne je ozdobou celej policajnej stanice vo fiktívnej obci Krivé. Braňovi Deákovi táto úloha sadla a nie je tajomstvom, že sa v seriáli objaví občas aj nejaká tá vášnivejšia scéna. Herec je šťastne ženatý a tak sa ho v relácii Inkognito, ktorej bol nedávno súčasťou, neváhali spýtať, čo na to vlastne jeho manželka? „My to máme doma so ženou absolútne vyčistené. Je to moja práca. Čo robím v práci, robím v práci. Aj doma, samozrejme, ale naozaj nemám s tým doma žiadny problém. Dokonca to spolu aj pozeráme a ona sa na to vie dívať, keď ma vidí s nejakou herečkou. S tými herečkami sa dokonca aj pozná, takže je to naozaj úplne v poriadku,“ vysvetlil herec v relácii a jeho kolegovia z brandže rozhodne súhlasili. Pozrite si najnovšie zábery Braňa Deáka v galérii pod článkom.

Sledujte seriál Hranica každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!