Gabika Dzuríková zažiarila v trendy jarných farbách: Aha, ako perfektne vyzerá!

Gabika Dzuríková vás uchváti nie len svojim temperamentom, ale aj vždy perfektným vzhľadom. Je vidieť, že sa o seba herečka stará a na najnovších záberoch podčiarkla svoj skvelý vzhľad trendy jarnými farbami! Páči sa vám herečka na najnovších záberoch?

Gabiku Dzuríkovú poznáte aktuálne zo seriálu Hranica, v ktorom stvárňuje ráznu, no starostlivú Svetlanu, manželku pašeráka Jerguša. Jej seriálového manžela hrá taktiež fantastický herec Jozef Vajda, s ktorým tvorí Gabika na pľaci už maximálne zohratú dvojicu.

Svetlana z Hranice miluje módu a je doslova závislá na nakupovaní topánok. Za niektoré bola táto seriálová postava ochotná utratiť stovky eur! Zdá sa, že má Gabika Dzuríková vášeň v móde aj v reálnom živote. Na poslednom fotení k seriálu Hranica totiž zažiarila v jednej z aktuálne najviac trendy farieb. V sýto zelenom kostýme jej pokožka doslova žiarila a vynikla aj jej ikonická a pre herečku typická farba vlasov. Nuž, Gabika Dzuríková vyzerá na najnovších záberoch v skutku fantasticky! Čo poviete? Pozrite si fotografie v galérii pod článkom!

Sledujte seriál Hranica každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!