Alena Ďuránová ako prísna policajná náčelníčka: TOTO je pre ňu na nakrúcaní najťažšie!

Tento týždeň prišla do obľúbeného seriálu Hranica úplne nová postava, ktorou je policajná náčelníčka Soňa Baranová. Na fleku v Krivom vystriedala Šimona Kováča a pred kamerami ju stvárňuje krásna Alena Ďuránová. Tá nám prezradila, ako to vyzeralo, keď do mužského kolektívu vstúpila dáma i to, čo je pre ňu na výrobách najťažšie!

Herečku Alenu Ďuránová si diváci JOJky môžu pamätať z viacerých jojkárskych seriálov. Hviezdila v Divokých koňoch, v Zoo, v Pravej tvári či vo Vlkoch. Pred časom vstúpila do deja aj v úspešnej Nemocnici, no a aktuálne začína hviezdiť aj v obľúbenej Hranici. „Keď som dostala ponuku zahrať si v seriáli Hranica šéfku polície v Krivom, Soňu Baranovú, veľmi ma to potešilo. Jednak preto, že je to prvý raz, čo si môžem zahrať ženu zákona, jednak preto, že ide o komediálny seriál. Soňa je vtipná a dobre napísaná postava. V neposlednom rade preto, že hrať s tak skvelými hereckými kolegami-mužmi ako je Braňo Deák, Sväťo Malachovský, Števko Martinovič a ostatní je pre mňa česť. Počas výroby je na pľaci veselo a celý štáb je fantastický a profesionálny, radosť s nimi pracovať,“ pochvaľuje si Alena. Problém jej nerobí ani maskáčová uniforma. „V policajnej uniforme sa cítim dobre...keď točím...ale potom ju pokojne odložím. Nikdy som nemala sen ani túžbu si ju obliekať aj v reálnom živote,“ vysvetlila.

Hranica - Alena Ďuránová Zdroj: TV JOJ

​Hoci mimo kamier je herečka vždy usmiata, nesmierne milá a príjemná, na nakrúcaní musí udržať vážnu tvár, pretože Soňa je vo svojej funkcii poriadne ostrá. Nuž, a presne to je podľa jej slov to najťažšie na tejto práci. „Na mojich hereckých kolegov nemôžem povedať ani jedno krivé slovo! Môžem ich len chváliť, chváliť a chváliť...Sú to veľkí profesionáli a zároveň milí, slušní a vtipní ľudia. Je pre mňa niekedy ťažké zachovať si vážnu a serióznu tvár počas natáčania, lebo oni sú nevyčerpateľná studnica nápadov, veľmi sa na nich bavím a verím, že to tak vnímajú aj diváci,“ dodala Ďuránová so smiechom.

Sledujte obeľúbenú Hranicu každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica