Obrovská gratulácia! Braňo Deák bude dvojnásobným otcom: Herec prezradil pohlavie dieťatka!

Braňo Deák, ktorý aktuálne hviezdi v seriáli Hranica, prezradil to najkrajšie tajomstvo! Hercova manželka Laďka je totiž v radostnom očakávaní a celá rodina sa už nemôže dočkať nového prírastku!

Braňo Deák sa nikdy netajil tým, že je pre neho rodina na prvom mieste a svoje súkromie si, prirodzene stráži. Rastúce bruško sa už ale hercovej manželke nepodarilo ďalej skrývať a tak bolo sladké tajomstvo Deákovcov odhalené. Na nový prírastok sa ale celá rodinka nesmierne teší a Braňo je šťastím určite celý bez seba. Túto novinku nám, samozrejme, rád potvrdil. „Áno potvrdzujem, je to tak. Čakáme druhé bábätko a nesmierne sa naň tešíme,“ povedal nám herec.

Hranica - Braňo Deák s dcérkou Zdroj: Braňo Deák

S nádhernou manželkou Laďkou majú už jednu, trojročnú dcérku Matildu, ktorej tak onedlho pribudne súrodenec. Zaujímalo nás teda, ako to ich dcérka vníma a či sa už bábätka nevie taktiež dočkať. „Matilda je už veľká baba, ktorá vie, že bábätká sa rodia, keď má maminka veľmi veľké bruško. Správu o svojom súrodencovi prijala s veľkým výskotom, konečne sa jej totiž splní sen o ‚chalankovi’ v rodine,“ opísal Deák radosť malej dcérky a zároveň prezradil aj pohlavie dieťatka. Do rodinky im tak pribudne chlapček.

Príchod bábätka je pre Deákovcov iste veľká vec a určite je to pre nich jedno z najkrajších období v živote. Braňo nám prezradil, v čom sa toto druhé očakávanie líši od čias, keď sa tešili na príchod ich dcérky Matildy. „Matilda sa narodila ešte do starých dobrých, zdravých a predvojnových čias. Vtedy to bolo bezstarostnejšie, no radostné je to rovnako, lebo sa vďaka tejto novinke sa môžeme ponoriť do svojej pozitívnej rodinnej bubliny,“ vysvetlil nám herec, ktorý si ako rodič iste praje, aby mohli nie len jeho, ale všetky deti vyrastať v pokojnom a krásnom svete. Na záver nám ešte Braňo Deák prezradil, ako on sám vníma príchod synčeka do rodiny. „Čo sa mňa týka, vždy som si prial mať dcéru a keďže sa mi táto túžba už naplnila, tešíme sa na pokračovateľa rodu a som zvedavý, v čom to bude iné,“ dodal herec.

Braňo Deákovi a jeho manželke Laďke z celého srdca gratulujeme a celej rodinke želáme najmä veľa zdravia a krásnych chvíľ v tomto radostnom období!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Brano Deak (@brano.deak)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Brano Deak (@brano.deak)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Brano Deak (@brano.deak)