Manažérsky oblek vymenil za policajnú uniformu: Igor Rattaj si v Hranici plní herecký sen!

Igor Rattaj aktuálne účinkuje v seriáli Hranica, vďaka ktorému vymenil manažérsky oblek za policajnú uniformu. Ako sa ale z podnikateľa stal herec?

Policajta, akým je v seriáli on, by mal skrátka každý rád. Jajcaj, ako sa v seriáli volá, nie je síce veľmi bystrý, no vynahrádza to vždy dobrou náladou a úsmevom. Ako humornú postavu ho opísal aj samotný herec. „Ja som taký, ako by som to povedal, taký mierne humorný, som veľký a mám potom pri sebe takého malého policajta, ktorý mi dáva intelektuálne rady, takže my sme taká humorná dvojica, veľký a malý,“ prezradil o Jajcajovi Igor Rattaj, ktorý ho stvárňuje.

Nakoľko je Rattaj úspešným slovenským podnikateľom, zaujímalo nás, ako sa vôbec k herectvu dostal. „Ja som v podstate mal ísť na herectvo, no akurát trošku sa ten život zvrtol, tak som sa ocitol niekde inde, ale ja som hrával celý čas, ako v nejakých amatérskych súboroch a posledných povedzme desať rokov tak intenzívnejšie sa angažujem, alebo som ochotný hrávať v divadlách, vo filmoch, keďže už mám trošku viac času, než na začiatku v tom podnikaní, takže to nie je nič nové. Je to moja tridsaťročná láska,“ vysvetlil v rozhovore pre Top Star. Z jeho slov je teda jasné, že mal Rattaj k herectvu blízko odjakživa a teraz, keď má na to časový priestor, sa mu môže venovať aj naplno. Viac sa dozviete vo videu HORE.

Hranica - Braňo Deák, Sväťo Malachovský a Igor Rattaj Zdroj: TV JOJ

​Sledujte seriál Hranica každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!

Tagy: hranica