Simona Kollárová krásna ako nikdy predtým: Pozrite, jej najnovšie fotky vyrážajú dych!

Sympatická herečka už od januára hviezdi ako Petra Berková v úspešnom seriáli Hranica. Hoci herectvo je jej život, pokojne by sa uživila aj ako modelka či manekýnka. Dôkazom sú aj snímky, ktorými sa fanúšikom pochválila na sociálnej sieti. Vyzerá na nich ako bohyňa!

Herečku Simonu Kollárovú môžu diváci JOJky poznať z viacerých projektov. Najprv si zahrala menšie úlohy v seriáloch Panelák, Pravá tvár, Delukse či Hotel a potom prišla prvá veľká úloha. V Novom živote si ako extravagantná rebelka Lea získala množstvo fanúšikov a jej hviezda na hereckom nebi začala poriadne svietiť. Od januára žiari v seriáli Hranica ako budúca hlava pašeráckeho gangu Petra Berková.

​Hoci na pľaci pred televíznymi kamerami sa Simona cíti ako ryba vo vode, bez obáv by sa mohla živiť aj modelingom. Dokazujú to aj nádherné, priam dychberúce snímky, ktoré zverejnila na svojom profile na Instagrame. Predstaviteľka pašeráckej vnučky na nich pôsobí veľmi jemne a nežne, no žensky zároveň, čo je v kontraste s jej seriálovou vizážou. Nuž, Simona je žena mnohých tvárí.

Sledujte obľúbenú Hranicu opäť v pondelok o 20:35 na JOJke!