Dokonalý deň podľa Natálie Germani: Aha, takto trávi čas v nádhernom New Yorku!

Herečka Natália Germani má za sebou náročný rok. Pracovné povinnosti jej nedali priestor na oddych a ako sama hovorí, nutne ho potrebuje. Ako vyzerá pre ňu dokonalý oddychový deň?

Natáliu Germani poznáte z mnohých úspešných projektov, no najnovšie zahviezdila v seriáli Hranica, ako barmanka a sestra Kriša, ktorý je v dedine pašerákom. Diváci si Natáliu obľúbili a aj keď sa momentálne zo seriálu vytratila, o prácu núdzu rozhodne nemá a projektov, ktorým sa venuje, je viac než dosť. Aj preto sa už nevie dočkať voľného času. „Momentálne to vyzerá tak, že už vlastne odpočítavam dni, kedy nastane ten deň, že odídem, lebo strašne si potrebujem oddýchnuť či už fyzicky alebo psychicky. Od začiatku roka som bola v neustálom kolobehu pracovnom a momentálne ukončujem prípravy na film, čo točím v lete. Takže tam to budú dva mesiace úplného reštartu a voľna,“ prezradila Germani v rozhovore pre Top Star.


Ako ale vyzerá jej dokonalý oddychový deň? Čo zvykne robiť a čo je to, na čo sa ona sama najviac teší? „Ak vravíme o New Yorku tak iba sa tam špacírovať, prechádzať sa, to je pre mňa úplná sloboda. Proste ísť von, zobrať kočiar, zobrať malú, zobrať muža, Viki a všetci ideme do mesta, prechádzame sa, dáme si kávu, koláč, obed, večeru, ideme do Central Parku,“ dodala v rozhovore. Viac sa dozviete vo videu HORE.

Sledujte seriál Hranica každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Natália Germáni (@natalagermani)