Najvzácnejšia návšteva Braňa Deáka na nakrúcaní Hranice: Pozrite, kto mu robil spoločnosť!

Na nakrúcaní Hranice je vždy perfektná atmosféra a občas sa stane, že príde hercov niekto pozrieť. Predsa len, na pľaci je to pre mnohých zážitok. Vzácnu návštevu v práci mal aj Braňo Deák. Pozrite, kto mu robil spoločnosť!

Zrejme tú najmilšiu a najvzácnejšiu návštevu mal nedávno na nakrúcaní seriálu Hranica Braňo Deák, ktorý v seriáli hviezdi ako policajt Šimon Kováč. Spoločnosť mu robila jeho dcérka Matilda. Herec však nie je prvý, ktorý mal na pľaci takúto milú návštevu. Radosť celému štábu aj samotným hercom robila na výrobách často aj dcérka Natálie Germani, malá Zuna.

Braňo Deák rád trávi čas so svojou dcérkou a určite mal z jej spoločnosti na výrobe veľkú radosť. Ak by ste si ale mysleli, že Matildu najviac zaujali kamery či obrazovky, boli by ste na omyle. Ako nám herec prezradil, najviac ju zaujali rastlinky, ktoré rastú v okolí ateliérov, kde sa seriál nakrúca. Matilda si spolu s dievčatami zo štábu vyrábala venček z púpavy. Nuž, dôležité je, že sa spoločne zabavili.

Len prednedávnom Deákovci potvrdili, že sa ich rodinka rozrastie o nového člena. Braňova manželka Laďka totiž čaká druhé bábätko a malá Matilda sa už nevie dočkať bračeka. Ako manželia potvrdili, do rodinky privítajú chlapčeka. Pozrite si fotografiu Braňa Deáka s dcérkou, na výrobe seriálu Hranica.

Braňo Deák - s dcérkou Zdroj: Braňo Deák

​Sledujte seriál Hranica každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!