V Hranici hrá aj populárny stand-up komik: Spoznali ste ho v úlohe drsniaka?

V seriáli Hranica máte možnosť vidieť množstvo nových postáv. Tie perfektne dopĺňajú hercov, ktorých máte možnosť vidieť v seriáli od úplného začiatku. K partii sa len nedávno pridal známy slovenský stand-up komik. Spoznali ste ho?

Aký by to bol komediálny seriál bez poriadnej dávky humoru. Originálnym a nefalšovaným humorom je známy aj stand-up komik Gabo Žifčák, ktorý účinkuje v Hranici, v jednej z vedľajších úloh, už nejaký ten piatok. Poznať ho totiž môžete ako jedného z členov Vasiľovej party. Zdá sa, že Gabovi sadla táto úloha ako uliata.

Bandita Čučo je meno postavy, ktorú stand-up komik stvárňuje. Aj keď toho veľa nenahovorí, vždy je aj s celou bandou súčasťou vtipných scén. Bandita Čučo je pokorným chlapom, ktorý sa správa prísne a hrubo len v tých najnutnejších prípadoch. Nenechajte sa preto zmiasť jeho večne drsným výrazom. Spolu s celou partiou tvoria nezameniteľnú skupinku drsniakov, ktorá je známa po celom Vasiľkove. A nie len tam! Tak čo? Pozdáva sa vám Gabo v tejto úlohe?

Gabo Žifčák Zdroj: TV JOJ


Gaba Žifčáka môžete poznať ako stand-up komika, ktorý zastáva rolu hlavného predstaveného cirkvi Svedkov Liehovových. Prostredníctvom vtipných predstavení či videí zasväcuje svojich divákov najmä do tajov a teórií alkoholu. Od začiatku svojej kariéry si získal množstvo fanúšikov, ktorí sa na tom, čo tvorí, radi zabavia. 

Gabo Žifčák a Simona Kollárová Zdroj: TV JOJ

​Sledujte seriál Hranica už dnes večer o 20:35 na JOJke!