Hana Gregorová je v kuchyni hotovou kráľovnou: Neuveríte, aké dobroty pripravila kolegom!

Na nakrúcaní seriálu Hranica panuje vždy skvelá a priateľská atmosféra. K jej dotvoreniu rada prispieva aj Hana Gregorová, ktorá svojim kolegom z času na čas pripraví prekvapenie v podobe veľkého kulinárskeho zážitku!

Hana Gregorová sa nikdy netajila tým, že ju v to v kuchyni baví. My máme dokonca foto, ako dôkaz! Herečka totiž vždy rada prekvapí svojich kolegov na nakrúcaní seriálu Hranica. Doslova im pripraví hody a všetci sa môžu zalizovať až za ušami! Herečka je nie len fantastická kuchárka, ale aj pekárka. Do práce tak nosieva chutné jedlo a fantastické zákusky. Keď by ste o tom náhodou nevedeli a zbadali by ste stôl plný jedla, mali by ste pocit, že to pripravil nejaký profesionál. Všetko to má ale pod palcom Hana Gregorová.

Herecká ikona sa dokonca len nedávno pochválila zábermi na svojom Facebooku, na ktorých je na koncerte svojho syna, Ondřeja Brzobohatého. Ako správna mamina, neprišla s prázdnymi rukami. Už z fotiek bolo jasné, že herečka so sebou priviezla plné auto dobrôt, medzi ktorými nechýbali krémeše či nesmrteľná klasika- rezne. V zákulisí tak mali podobne, ako na výrobe Hranice, veľké hody. Je tak zrejmé, že to herečku v kuchyni naozaj baví a že má radosť z toho, keď jej jedlo všetkým chutí. Fotografie dobrôt od Hany Gregorovej nájdete v galérii nižšie!

Sledujte seriál Hranica každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!