Seriálová anketa: V rodinách z Hranice sa spozná každý: Ktorá je vám najsympatickejšia?

Obyčajné rodiny? Zabudnite! Strategické pašerácke jednotky si vás rozhodne získali. V seriáli Hranica to totiž nie je len o príbehoch z pašeráckeho prostredia, ale aj o rodinách, bez ktorých by to nebolo ono. Ktorá família si vás získala najviac?

Chrabrenkovci

Chrabrenkovci sú jednoznačne zárukou toho najlepšieho humoru! Takmer dokonalá rodina, v zložení Žeňa, Polinka, Luka, Mikita a jeho žena Lydka, prežívajú denne množstvo vecí, ktoré sú známe snáď v každej rodine. Žijú na ukrajinskej strane, majú obchod a sklad, no najmä sú to veselí ľudia, ktorí rozhodne vedia, čo sú pravé hodnoty. Na prvom mieste je vždy rodina, až potom práca. Získali si svojou bezprostrednosťou aj vás?

Ľudmila Kozmenko, Ladislav Ladomirjak, Vladimír Roháč a Jevgenij Libezňuk. Zdroj: TV JOJ

Berkovci

​Nenormálne normálnu rodinu Berkovcov tvorí babka Zorka, jej dcéra Mirka, zať Emil a ich tri dcéry - Lýdia, Petra a Ivana. Vy už veľmi dobre viete, že sa síce tvária ako bežná rodina, majú svoju dielňu na opravu automobilov, no v skutočnosti sú tí najdôležitejší v reťazi pašovania, pretože pozemky pri hranici sú Zorkine. V dedine sú ako rodina vážení a obľúbení - bez nich by všetci ostatní žili omnoho ťažšie. Teraz však majú v pašovaní ťažké obdobie. Po Zorkinom fingovanom úmrtí im biznis nejde, ako kedysi, no čo je najdôležitejšie, stále držia spolu.

Hranica - Čobejová, Sklár, Gregorová, Žiaranová, Valúchová, Kollárová Zdroj: TV JOJ


Otčenášovci

Kto by ich nemiloval? Jerguš, ktorý je tak trochu pod papučou a Svetlanka, ktorá dá všetkých raz dva do laty! Aj keď to tak občas nevyzerá, stále držia spolu a nevynechajú žiadnu príležitosť, ako sa dostať v biznise do popredia. Škoda len, že im to nikdy nevychádza. Nesmieme však zabudnúť spomenúť ani synov, Jerguša-majiteľa strategického baru v Krivom a najnovšie aj Dalibora, takmer dokonalého syna, zubára z Bratislavy, ktorý ale rozhodne niečo skrýva! Pobavila táto rodina už aj vás?

Hranica - Gabriela Dzuríková, Martin Šalacha a Jozef Vajda Zdroj: TV JOJ

Sledujte seriál Hranica každý pondelok o 20:35 na JOJke!