Hana Gregorová má módu v malíčku: TOTO podľa nej nesmie chýbať v šatníku žiadnej ženy!

Hana Gregorová má rozhodne módu v malíčku. Nikdy sa totiž netajila tým, že miluje byť pekne oblečená. Čo je ale podľa herečky módne faux pas a naopak, čo by podľa nej nemalo chýbať v šatníku žiadnej ženy? My poznáme odpoveď!

Seriálová Zorka si v Hranici na módu až tak nepotrpí. Hlava pašeráckeho biznisu potrebuje byť hlavne nenápadná. Čo na jej outfity hovorí Hana Gregorová, ktorá Zorku v seriáli stvárňuje? „Niektoré, tieto sa mi páčia aj do civilu a ostatné sú také viac dôchodcovské, čo ja ten štýl nemám rada. Nie, žeby som sa hrala na mladú, ale mňa celý život bavilo obliekať sa pekne a nevidím dôvod, prečo by ma vek mal obmedzovať. Samozrejme, že nevyrazím v mini sukni ani v tričku bez rukávov, bez chrbta, toto je už dávno za nami, ale adekvátne k tomu veku,“ vysvetlila nám v rozhovore herečka, ktorá má v súkromnom živote v šatníku aj svoje obľúbené kúsky. „Mám rada džínsy, mám rada nohavice pekné, proste mám to rada. Mám rada aj bižutériu,“ povedala Gregorová.

Herečka nám dokonca prezradila, že by si na seba aktuálne nedala nič, čo už bolo v móde pred rokmi. Do tejto kategórie podľa nej patria napríklad široké nohavice až po zem, či veľké vypchávky na ramenách. Čo je ale podľa herečky absolútne nesmrteľným kúskom, ktorý nesmie chýbať v šatníku žiadnej ženy? „Si myslím, že jedno také pekné sako, nohavice a nejaká biela košeľa, taký štandard, by mohla byť u každej ženy. To rýchlo hodíte na seba a vždy vyzeráte elegantne. A určite si myslím, že aj nejaké lodičky, aspoň na miernom podpätku by mali byť u každej ženy,“ dodala v rozhovore Hana Gregorová.

Sledujte seriál Hranica každý pondelok o 20:35 na JOJke!