Viktória Spišáková z Hranice vám svojimi fotkami vyrazí dych: Aha, aká je krásna!

Charizmatická herečka stvárňuje v obľúbenom seriáli Hranica utiahnutú a tichú Ivanu Berkovú. Tomuto charakteru je prispôsobený aj jej seriálový imidž, ktorý sa však poriadne líši od toho, v čom chodí oblečená v civile. A taktiež od toho, v čom sa postavila pred objektív fotografa!

Viktória Spišáková hrá v seriáli Hranica jednu zo sestier Berkových, ktoré sú tak rozdielne, ako len sestry môžu byť. Kým Petra je sebavedomá a rozvážna, Lydka je tvrdohlavá a tak trochu rozmaznaná, nuž a Ivana je utiahnutá, tichá a hĺbavá. Všetky tri herečky majú k svojim postavám prispôsobené aj outfity či vizáž a tak niet divu, že postava, ktorú stvárňuje mama štvorročnej Margarétky, občas vyzerá ako sivá myška.

Dvadsaťsedem ročná herečka sa však v civile oblieka oveľa ležérnejšie a sviežejšie. V kombinácii s jej mladučko pôsobiacou tváričkou tak na niektorých súkromných snímkach s dcérkou vyzerajú skôr ako sestry, než ako matka s dcérou. O to viac vyrážajú dych jej profesionálne fotky z ateliéru. Zvlnené vlasy, výraznejší mejkap, sýtejší rúž a štýlové outfity poriadne podčiarkujú jej iskru. Viktórii to v rafinovane ženských stylingoch nesmierne svedčí a vyzerá ako hotová bohyňa. Čo poviete?

Sledujte obľúbený seriál Hranica každý pondelok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica