Mirka, Svetlana a Polinka vymysleli, s čím budú podnikať: Z TOHTO bude Petra nadšená!

Po tom, čo sa Petra rozhodla, že v Krivom sa už rodiny nebudú živiť pašovaním, nastala menšia panika. Všetci totiž naplno premýšľajú, akou podnikateľskou činnosťou by sa mohli zaoberať. Kým Emil, Jeguš a Sergej prichádzajú s nápadmi, ktoré sú tak trochu pritiahnuté za vlasy, ich manželky vymysleli niečo, čo by naozaj mohlo fungovať!

Prvá séria úspešného seriálu Hranica sa blíži k svojmu finále a dnes uvidíme záverečnú 80. časť. Fanúšikovia pašerákov zo slovensko-ukrajinského pohraničia však nemusia zúfať, pretože 2. séria plynule nadviaže na tú prvú. Pokračovanie osudov Berkovcov, Otčenášovcov, Chrabrenkovcov, Brázdovcov i miestnych policajtov tak budete môcť sledovať už od 29. augusta!

V dnešnej časti sa všetci z Krivého budú naďalej zaoberať vymýšľaním novej podnikateľskej činnosti, ktorej by sa mohli venovať namiesto pašovania. A kým Emil, Žeňa i Jerguš prichádzajú s, nazvime to, ambicióznymi plánmi, ktoré v dedinke v pohraničí nie sú úplne realizovateľné, ich ženy dali hlavy dokopy a vymysleli niečo fantastické. Keďže Polinka je vychýrená pekárka a cukrárka a široko-ďaleko lepšiu nenájdete, dámy sa rozhodli, že to musia využiť. Petre plánujú navrhnúť, že sa budú živiť výrobou a predávaním zákuskov na svadby, krstiny, oslavy i kary a môžu tým zarobiť poriadne peniaze. A to úplne legálne. Svetlana by mala na starosti marketing, Polinka samotné pečenie a Mirka aj s polu s Ivankou môžu pomáhať so všetkým, s čím bude treba. Ženy sa pre tento nápad naozaj nadchnú a sú presvedčené o tom, že ním ohúria aj Petru. Bude to však naozaj tak?

Sledujte seriál Hranica každý pondelok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica