Zorka dostane od „tajných“ úplne novú identitu: Odpadnete, aké meno jej vymysleli!

Šéfka pašeráckej dynastie, Zorka Stračinová, sa už niekoľko týždňov skrýva na fare. Jej brány bude môcť už čoskoro konečne opustiť. No zdá sa, že také ľahké to nebude!

Zorka Stračinová sa pred pár týždňami uchýlila na faru po tom, čo sa snažila vyhnúť svadbe s Vasiľom z Vasiľkova. Keďže ten by sa jej tak ľahko nevzdal a nechcela ohroziť svoju rodinu, spolu s Rózou vymysleli historku, že sa utopila v miestnej rieke. Spoločne dokonca zanechali stopy a hoci tomu sprvu nikto neveril, časom sa s jej úmrtím všetko začali zmierovať. Niekdajšej šéfke pašeráckej dynastie dokonca vystrojili pohreb a navždy sa s ňou rozlúčili.

Zorka však po celý ten čas býva na fare, v jednej izbe so Šimonom a čaká na svoju príležitosť, keď sa bude môcť víťazoslávne vrátiť na trón pašerákov v Krivom. Keďže ale bola oficiálne vyhlásená za mŕtvu, také jednoduché to nebude. Navyše, podľa jej kamaráta „tajného“ sa rozhodne nemôže vrátiť do Krivého so svojou starou identitou. Preto jej vytvoria kompletne fungl novú identitu so všetkým, čo k tomu patrí – s novým menom, s vlastným chorobopisom i s novými dokladmi. Nuž, a práve tie, keď Zorke ukážu, takmer vyskočí z kože. Jej nové meno totiž znie Milica Mĺkva a zvyšok života by mala stráviť v Domove dôchodcov. S tým sa však temperamentná Zorka odmieta zmieriť. Podarí sa im presvedčiť ju, aby mĺkvo odišla ako Milica Mĺkva alebo sa pompézne vráti „z druhého sveta“ ako Zorka?

Hranica - Milica Mlkva Zdroj: TV JOJ

Sledujte obľúbenú Hranicu už dnes v dvoch častiach za sebou o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica