Do Hranice prichádza herec Marcel Nemec: Aha, akú zaujímavú postavu si v seriáli zahral!

Do úspešného seriálu Hranica v dnešnej časti príde nová postava, ktorá ozvláštni jednu z aktuálnych dejových liniek. Zahrá si ju herec Marcel Nemec a my vám garantujeme, že sa máte na čo tešiť!

Seriál Hranica si diváci JOJky obľúbili nielen pre pašerácke dobrodružstvá, menšie romániky či zakázané lásky, ale i pre príchody a odchody postáv, ktoré pravidelne prekvapia a oživia dej seriálu. Aj v dnešnej časti sa môžete tešiť na novú a naozaj zaujímavú postavu. Pred kamerami si ju zahral známy herec Marcel Nemec. „Marcel Nemec hrá v Hranici postavu podvodníka Kukučku, ktorý sa za peniaze „do vrecka" hrá na Rózinho doktora. Na postavu sa nám presne hodil herec s komediálnym talentom, aký má práve Marcel. Jeho postava sa bude objavovať v jesenných dieloch Hranice. Veľmi sa z toho tešíme," povedal kreatívny producent Hranice, Stano Guštafík.

Hranica - Marcel Nemec Zdroj: TV JOJ

​V Hranici sa totiž aktuálne odohráva zápletka Rózinej vymyslenej smrteľnej choroby. Po dohode so Zorkou táto čiperná dôchodkyňa nahovorila Lýdii a Mikitovi, že je nevyliečiteľne chorá a po smrti nebude mať komu zveriť svoj dom. Uzavrela s nimi dohodu, že ak ju doopatrujú, nehnuteľnosť im daruje. Nuž, a keďže mladomanželia nechcú bývať ani u Chrabrenkovcov, ani u Berkovcov, ale chcú mať vlastné bývanie, táto situácia im akurát padla „do rany“. Zdá sa však, že Lýdia je dostatočne inteligentná a vnímavá na to, aby Rózin výmysel prekukla. Ako to dopadne?

Hranica - Marcel Nemec Zdroj: TV JOJ

Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a piatok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica