Hana Gregorová poslala manželovi Radkovi (†79) do neba krásny odkaz: Jej slová lámu srdce!

V pondelok uplynulo presne 10 rokov odo dňa, keď nás navždy opustil velikán Radek Brzobohatý. Do hereckého neba odišiel náhle, len deň pred jubilejnými 80. narodeninami.

Hovorí sa, že čas je najlepším liekom v prípade každej životnej traumy. No, každý kto nejakú životnú traumu prežil, vie, že je to klišé. Svoje o tom vie aj herečka Hana Gregorová, ktorá pred desiatimi rokmi náhle prišla o milovaného manžela, herca Radka Brzobohatého. Na dátum 12. september nikdy nezabudne. „Milí kamaráti, dnes to je už neuveriteľných desať rokov, čo náhle odišiel môj milovaný muž, Radek. Kto ste ho mali radi a verím, že vás je veľa, venujte mu malú spomienku. Určite ho to tam, niekde hore, poteší. Láska moja, len ty vieš, že navždy,“ napísala herečka na svojom oficiálnom profile na Facebooku.

​Vyrovnať sa so stratou milovanej osoby vôbec nie je ľahké, často je to priam nemožné. Myslí si to aj Gregorová. „Nezabudnete, len čas vám pomôže tú bolesť trochu zmenšiť. Ja viem, že smrť je nevyhnutná, všetci to vieme, že všetci tam pôjdeme. Je hrozné, ak je niekto dlhodobo chorý a už počítate, že by aj bolo lepšie, keby tu nebol, lebo je to trápenie. Ale, keď je to ako rana z čistého neba, že je tu a naraz nie je, tak to je fakt hrozné. Veľmi ťažko sa s tým zžíva,“ povedala v Profilovom rozhovore pre joj.sk. Zároveň dodala, že hoci nás navždy opustil, v jej spomienkach a v spomienkach ostane navždy. „Mali sme krásne manželstvo so všetkým, čo k tomu patrí. Aj sme sa pohádali, ale myslím si, že obidvaja sme boli šťastní, že sme sa našli,“ dodala.