Je Simona Kollárová z Hranice poverčivá? TOTO by ako herečka nakrúcať naozaj nechcela!

V pondelkovej časti úspešného seriálu Hranica sa mala Petra Berková vydávať za Kriša Brázdu. Hoci už bolo všetko nachystané, svadba sa napokon neuskutočnila a do bielych šiat sa tak obliekala zbytočne. Pri nakrúcaní týchto obrazov sme herečku Simonu Kollárovú vyspovedali a prezradila nám nielen to, aké svadobné šaty by si priala ona sama, ale i to, či je poverčivá.

Petra Berková zo seriálu Hranica je také to „dievča odvedľa“, ktoré sa viac než so ženami kamaráti s mužmi. Obľubuje jednoduchý a účelný šatník, takže žiadne tortové a princeznovské svadobné šaty sme od nej ani nečakalai. Jej svadobný outfit na sto percent reprezentoval to, aká Petra je a čo má rada. Na svoj veľký deň si obliekla minimalistické biele šaty na ramienka, ktoré doplnila jemnou bižutériou, ozdobou vo vlasoch a jednoduchými sandálmi. Prehnaný nebol ani jej mejkap, ani jej účes. Simona Kollárová bola dôkazom toho, že nevesta môže byť nádherná aj v minimalistickom a jednoduchom stylingu.

​Predstaviteľka Petry sa do svadobných šiat v rámci svojej profesie neobliekla po prvý raz. Pred niekoľkými rokmi už v istom internetovom spote stvárňovala nevestu. Napriek tomu pred nakrúcaním pociťovala isté obavy. „Najprv som sa toho bála, pretože som nevedela, aké šaty dostanem. Ale musím povedať, že tieto, čo mám na sebe, sú veľmi pohodlné,“ povedala Simona. Zároveň prezradila, aká je jej predstava o vysnívaných svadobných šatách. „Keďže sú jednoduché, tak spĺňajú moje kritériá, ale predsa len si predstavujem o niečo inšie svadobné šaty. Dosť sa prikláňam k boho štýlu, takže by mali byť padavé, doplnené „indiánskymi“ čipkami a prijala by som tam nejaký ľudový prvok,“ vysvetlila.

Často sa hovorieva, že slobodné ženy by si nemali skúšať svadobné šaty, ak neplánujú svadbu, pretože to prináša smolu. Simona si pri svojej práci takúto poverčivosť nemôže dovoliť, no pravdou je, že istú životnú situáciu by nakrúcať naozaj nechcela. Nedávno sme točili obraz, v ktorom sme mali truhlu a musela si do nej ľahnúť jedna herečka. To bolo podľa mňa horšie. Tieto svadobné šaty sú v pohode, ale tá truhla...tam by som asi trochu poverčivá bola,“ dodala so smiechom.

Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a piatok o 20:35 na JOJke!