Starý mládenec Míša sa vyberie na „lov“: Už ste videli, aby muž takto balil ženu?

Ukrajinský hraničiar Míša je dobrák od kosti, no napriek tomu stále nenašiel tú pravú. Krišo sa rozhodne, že ho zbaví nálepky „starý mládenec“ a prinúti ho vybrať sa na lov. Lenže v praxi si to asi mladý Brázda predstavoval trošku inak…

Ukrajinský colník Míša, rovnako ako Drahoš, čaká na dôchodok a celé dni si robí žarty z Larisy, z Drahoša a z každého, kto prekračuje hranicu. Pri ňom sa dá všetko previezť, pretože sa ľahko zarozpráva. Aj on, rovnako ako Drahoš, nedáva zbytočné otázky, dôležité je preňho iba to, že sú všetci živí a zdraví. Rovnako ako Drahoš, aj on je citlivý na sociálne a spoločenské otázky a ak by sme sa jeho opýtali, on by mal riešenie na všetko. Keď už však príde reč na jeho osobný život, zrazu stráca slová.

​Míša je dobráčisko od kosti, no napriek tomu sa mu stále nepodarilo nájsť si k sebe vhodnú ženu a tak je starý mládenec. Niežeby mu to vyhovovalo, no má pocit, že keďže už nie je najmladší, lásku tak ľahko nenájde. Navyše, je poriadne hanblivý. Vždy sa preto teší na svadby, pretože to pre neho predstavuje miesto, kde všetko ide akosi jednoduchšie. Keď sa teda zrušila svadba Kriša a Petry, padla mu aj príležitosť na zoznámenie sa. Mladý Brázda to ale vezme do svojich rúk a vytiahne Míšu na lov do baru. Budú mať šťastie, pretože sa tam akurát budú nachádzať viaceré dámy. No už samotný proces balenia ani zďaleka nebude prebiehať tak, ako si to Krišo predstavoval. Ako to dopadne?

Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a piatok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica