Gabi pripraví pre Jula nečakané romantické prekvapenie: Čo sa to len snaží dosiahnuť?

Bobanovci sa pred časom rozišli za nie úplne najlepších okolností. Stále sú ale manželia a Julo v kútiku duše dúfa, že sa k nemu Gabi vráti. Lepšie povedané, dovolí mu vrátiť sa do ich spoločného domu. Žeby sa jeho tajné prianie splnilo?

Gabi predstavuje pre Jula Bobana vysnívanú ženu a miluje ju nadovšetko. Hoci mu nasadila parohy také veľké, že takmer neprejde cez dvere, všetko jej odpustil. A stále dúfa, že sa znovu dajú dokopy. Keď ho preto zavolala naspäť do ich spoločného domu na víno, nesmierne sa potešil. Okamžite v ňom skrsla nádej, že mu dá Gabi druhú šancu a bude všetko krásne tak ako predtým. Nuž, a všetko vyzeralo naozaj ideálne. Počas ich stretnutia bola na neho veľmi milá, bola veselá, usmievavá a stále mu lichotila. A to až tak veľmi, že by to začalo byť podozrivé asi každému.

Julo zaslepený láskou si to ale nevšimol, na čo sa zrejme Gabi spoliehala. Totálne si ho omotá okolo prsta a keď pre neho navyše pripraví romantické prekvapenie v podobe párku upečeného do tvaru srdca, bude celý jej. Z prívetivej debaty z ničoho nič začne rozprávať o tom, aké je pre ňu ťažké žiť sama. Spomenie, že ako sama žijúca žena nemá od Obecného úradu ani nárok na kontajner na bioodpad. Poprosí ho teda, či by jej žiadosť na pridelenie kontajneru nepodpísal, pretože bez jeho podpisu ju skrátka nedostane. Julo bude samozrejme súhlasiť a papiere jej podpíše. Ide však naozaj o žiadosť na pridelenie kontajneru alebo o niečo úplne iné?

Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a piatok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica