Na toto sme v Hranici všetci čakali: Larisa a Krišo sa konečne po prvý raz pobozkajú!

Medzi ukrajinskou policajtkou Larisou a Krišom to už dlhší čas úplne evidentne iskrilo. A každý musel vidieť, že je len otázkou času, kedy sa táto iskra premení na plamienok.

Často sa stáva, že lásku nájdeme presne vtedy, keď to najmenej čakáme. A podobná situácia nastala aj v seriáli Hranica. Krišo pred časom začal plánovať svadbu s Petrou a hoci obaja cítili, že to medzi nimi nie je to pravé orechové, boli odhodlaní zosobášiť sa. Lenže ich srdcia sa na poslednú chvíľu rozhodli správne a obaja ušli spred oltára. Ona nevie prestať myslieť na Šimona, on si zas začal až podozrivo dobre rozumieť s Larisou.

Keď sa teda svadba neskutočnila, všetci čakali, kedy sa medzi mladým Brázdom a ukrajinskou policajtkou prelomia ľady. Svojím dielom k tomu prispel aj Míša, ktorého prihlásili na internetovú zoznamku. Obaja sa totiž spojili, aby mu našli ženu jeho snov. Popri tom všetkom to začalo medzi nimi poriadne iskriť a bolo len otázkou času, kedy sa to príde. A prišlo. Kým bude Míša sedieť na dohodnutom rande, pri ich rozhovore nastane neopakovateľná chvíľa a Krišo Larisu konečne pobozká. Ako to bude pokračovať? Dajú sa dokopy alebo sa opäť udeje niečo neočakávané?

Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a piatok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica