Policajti z Krivého budú mať nového kolegu: Pozrite, aký krásavec k nim nastúpi!

Muži zákona zo seriálu Hranica nie sú práve najschopnejší v snahe dolapiť a pozatvárať miestnych pašerákov. Uvedomuje si to aj náčelníčka Soňa Baranová a preto sa rozhodne, že tím policajtov rozšíri o novú posilu!

Policajtom z pohraničnej obce Krivé sa akosi stále nedarí úspešne bojovať s organizovaným zločinom pašeráctva. Hoci všetci veľmi dobre vedia, že Berkovci a Otčenášovci sa spolu s ukrajinskými Chrabrenkovcova živia nelegálnym obchodovaním, nikdy ich nedokážu chytiť pri čine. Aby sa im to podarilo, vydrankali si od náčelníčky Sone Baranovej novučičkú policajnú techniku. Špičkový dron, termokamery, elektrický paralyzér a všelijaké ďalšie vymoženosti, ktoré im mali pomôcť rozbiť gang miestnych pašerákov.

Dopadlo to však tak, že dron pokazili hneď v prvý deň a paralyzérom nechtiac zasiahli Šimona Kováča. Bolo teda jasné, že policajti z Krivého si už v aktuálnej zostave nevystačia a potrebujú posilu. Baranová im oznámi, že k nim už čoskoro príde nový kolega. A to nie hocijaký. Síce trošku chlpatý a večne hladný, ale za to poriadny krásavec – belgický ovčiak. Podarí sa im vďaka policajnému psovi konečne uspieť v boji proti pašerákom?

Hranica - Art Zdroj: TV JOJ
Hranica - Art na policajnej stanici Zdroj: TV JOJ

Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a piatok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica