Škandál pekelných rozmerov: Aha, aké video pustili biskupovi na záchranu otca Bohuša!

Odhodlaná farníčka Ivanka Berková vymyslela spôsob, ako zachrániť otca Bohuša pred odchodom na misiu do Afriky. Spolu s Lukom natočili sériu videí, v ktorých občania Krivého hovoria, ako ho majú radi a prečo by mal v tejto farnosti ostať. Toto video potom chceli pustiť biskupovi. Lenže nerátali s tým, že vo výslednom videu budú zábery, ktoré by určite muž svätej čistoty nemal vidieť!

Keď sa biskup rozhodol, že mladého farára Bohuša pošle na misiu do Afriky, krásnej a oddanej Ivanke Berkovej sa zrútil svet. A nielen jej. Nadšený z toho nebol ani samotný Bohuš. Neostávalo mu však nič iné, len sa s biskupovým príkazom zmieriť. To však mladá farníčka odmietala a tak vymyslela skvelý plán. Poprosila Luku, aby spoločne s ľuďmi z Krivého i zo susedného Bereznyjeho natočili videá, v ktorých budú miestni farníci Bohuša ospevovať. Dúfali, že tak obmäkčia biskupove srdce a ten zmení svoje rozhodnutie.

Nakrúcanie videí nešlo úplne podľa Ivankiných predstáv, no nevzdávala sa. Postupne natočila niekoľko videovizitiek a začínala mať pocit, že by jej plán mohol naozaj vyjsť. Biskup sa však vrátil za Bohušom o čosi skôr, než rátala a tak musel Luka video dokončiť rýchlejšie. Nemali čas na záverečnú kontrolu a dúfajúc, že to dobre dopadne, ho biskupovi pustili. A tam nastal škandál doslova pekelných rozmerov. Na videu totiž neboli videovizitky, ale obsah, aký by rozhodne nemali vidieť oči mužov svätej čistoty. Aké následky bude mať toto faux pas?

Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a piatok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica