Bude seriál Hranica pokračovať na JOJke aj budúci rok? Máme pre vás odpoveď!

Úspešný seriál Hranica odštartoval na obrazovkách televízie JOJ ešte 10. januára a odvtedy si jeho hlavní hrdinovia získali množstvo fanúšikov. Nuž, a práve vás, našich divákov, zaujíma, či uvidíte nové časti zo slovensko-ukrajinského pohraničia aj v novom roku.

Seriál Hranica prináša na obrazovky JOJky príbehy zo životov ľudí žijúcich v obciach Krivé a Bereznyj na slovensko-ukrajinskom pohraničí. Partia pašerákov sa neustále ťahá za prsty s miestnou políciou, ktorá im nevie dokázať, že sa živia nelegálnou prácou. Ako na hojdačke však v Hranici nie sú len obchody, ale aj medziľudské či partnerské vzťahy v týchto obciach. Kým mladšie ročníky akosi stále nevedia, čo chcú, zrelší obyvatelia to vedia veľmi dobre, čo tiež často vyvoláva rozkošné škriepky.

Hranica - policia Zdroj: TV JOJ

​Hranica je skrátka taká, aký je samotný život – nepredvídateľná, vtipná, občas smutná a nezriedka aj tragikomická. Práve preto si ju diváci JOJky nesmierne obľúbili. S blížiacim sa koncom roka sa čoraz častejšie pýtate, či pripravujeme nové časti aj do budúceho roka. A my pre vás máme skvelú správu! „Populárne seriály JOJky budú pokračovať. Mnohí sa nás pravidelne pýtate na naše ďalšie plány s vašimi obľúbenými seriálmi, ktoré ste na obrazovke TV JOJ rozpozerali v priebehu uplynulého roka. Až do predvianočného týždňa bude vo vysielaní JOJky pokračovať obľúbená seriálová dvojička Hranica a Nemocnica, ktorú každý týždeň sledujú státisíce divákov. Na pokračovaní Hranice aj Nemocnice už pracujeme a s ich hrdinami sa budete môcť naďalej stretávať aj v novom roku,“ prezradil generálny riaditeľ JOJ Group Marcel Grega.

Hranica - sestry Berkove Zdroj: TV JOJ

Že sa v nových častiach obľúbenej Hranice naozaj bude na čo tešiť, naznačil aj kreatívny producent seriálu Stano Guštafík.Samozrejme, všetci tvorcovia sa veľmi tešíme, že Hranica bude vďaka diváckej priazni pokračovať aj v roku 2023. Pre divákov pripravujeme už teraz nové dejové linky a tiež príchod mnohých zaujímavých postáv, ktoré poriadne zamotajú dej Hranice,“ povedal pre joj.sk.

Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a piatok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica