Emotívny rozhovor matky a dcéry: Zorka si pred Mirkou vyleje srdce, aha, čo jej povie!

Zorka Stračinová je neoblomná, nekompromisná a veľmi silná žena. Aj v tých najneprehľadnejších situáciách si vždy vedela zachovať chladnú hlavu a nič ju len tak nerozhodilo. No smrť jej najbližšej priateľky Rózy ju totálne zdrvila!

Zorka je veľmi špecifická osoba a v ľuďoch v Krivom vzbudzuje veľmi zmiešané pocity. Dokonca aj vo svojej vlastnej rodine. So všetkými jej členmi má viac-menej vlažné vzťahy. Nie práve najlepší je aj vzťah s jej vlastnou dcérou Mirkou. Obe sú totiž diametrálne odlišné. Zorka je tvrdá obchodníčka, veľká profesionálka a nezdolná žena, ktorá si ide vždy za svojím, aby svoju rodinu zabezpečila. Mirka je úžasná gazdinka a chápajúca mama s obrovským srdcom. Kým Zorka vidí všetko z racionálnej stránky, Mirka zas z tej emotívnej. Niet preto divu, že spoločnú reč nájdu len zriedkavo.

Jedna z takýchto chvíľ nastane aj v dnešnej časti. Rózina smrť Zorku totálne zdrví, pretože to bola jej najbližšia osoba. Veľmi dobre si rozumeli a azda ako jediná v Krivom ju chápala a mala rada presne takú, aká je. Vystaviť truhlu s jej telom v obývačke preto neprišlo Zorke vôbec čudné. Všetci členovia rodiny sa však vyplašia a tak sa Mirka rozhodne, že to pôjde mame vytmaviť. Tá sa však pri diskusii zlomí a pred dcérou si vyleje srdce. Rozhovor týchto žien bude nesmierne emotívny a bude dôkazom toho, že aj navonok chladná Zorka v sebe prechováva silné city.

Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a piatok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica