Všimli ste si to? Aha, čo bolo zašifrované v rozhovore Emila a Žeňu pri vencoch!

V piatkovej časti obľúbenej Hranice sme boli svedkami veľkých príprav na Rózin pohreb. Nuž, a práve v jednej scéne, ktorá sa týkala príprav na poslednú rozlúčku, bolo v rozhovore na hraničnej kontrole niečo zašifrované! Všimli ste si to pri sledovaní?

Pre pašerákov z Krivého a Bereznyjeho neexistuje situácia, počas ktorej by sa nedalo niečo prenášať cez hranice. Pašovalo sa pred Petrinou svadbou, no a pašuje sa aj počas príprav na Rózin pohreb. Hoci Zorka všetko zakázala, Emil a Žeňa sa rozhodli, že tentoraz z Ukrajiny niečo prenesú na Slovensko na vlastnú päsť. Tým niečím sú drahé huby hľuzovky, ktoré strčili do podstavcov na pohrebných vencoch. Tými potom naplnili Žeňovi dodávku a boli presvedčení, že na hraničnej kontrole to bude čisté ako ľalia.

Lenže, Drahošovi sa akosi nepozdávalo, že pre Rózu nesú až toľko vencov. A tak začal Emil vymenovávať, kto každý na pohreb poslal veniec. Pozorní diváci Hranice si možno všimli, že medzi menami, ktoré hovoril, boli zašifrované aj priezviská, ktoré zneli veľmi povedome. „Všetci dali, všetci dali! Pozri sa, toto dali Bobekovci. Toto Predmerskovci. Tento krásny Novákovci…,“ povedal Emil. Priezviská, ktoré vymenoval, v skutočnosti patria trom režisérom, ktorí sa na nakrúcaní Hranice striedajú – Honza Novák, Richard Bobek a Ivan Predmerský.Aj Libezňukovci…,“ doplnil Žeňa a povedal tak vlastné civilné priezvisko. „Áno, aj Libezňukovci dali. Keby mali aj Brázdovci, zoberiem aj váš,“ dodal Emil. Zaujímavá vsuvka bola spontánnym nápadom hercov na pľaci a nebola napísaná v scenári. Naozaj originálne, čo poviete?

Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a piatok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica