Michal Spielmann z Hranice je v súkromí poriadny fešák: Dámy, pozrite, ako mu to svedčí!

Obľúbený seriál Hranica si ani len nevieme predstaviť bez svojráznych policajtov z obce Krivé. Jedným z nich je aj Otto Pucher, ktorého stvárňuje herec Michal Spielmann. Nuž, a ten je v súkromí poriadny štramák!

Herca Michala Spielmanna spoznali diváci JOJky vďaka seriálu Nový život, v ktorom si zahral stredoškoláka Andreja. Pravdou však je, že umeleckému svetu sa venuje už od útleho detstva. Na divadelné dosky sa postavil po prvýkrát, keď mal len 6 rokov. Začínal totiž v detskom ochotníckom súbore, v ktorom pôsobil do 15 rokov. Potom nastúpil na konzervatórium v Nitre, kde vyštudoval hudobno-dramatický odbor. V štúdiu herectva pokračoval aj na Vysokej škole múzických umení.

Hranica - Michal Spielmann Zdroj: TV JOJ

Od januára hviezdi v seriáli Hranica ako ambiciózny policajt Otto Pucher. Práve táto úloha mu splnila jeho sen. „Ja som ako malý chlapec túžil byť policajt, čiže teraz sa mi to tak trošičku plní. Po tom, samozrejme, ma to celé prešlo a tak. Ale bol to môj detský sen byť policajtom, tak tu sa mi to trošku plní,“ povedal v reportáži pre Top Star. V seriáli Michala pochopiteľne vidíme oblečeného zväčša v policajnej uniforme. O to väčším prekvapením sú zábery, na ktorých pózuje nahodený vo svojich obľúbených kúskoch. Mladému hercovi tento minimalistický štýl naozaj pristane a vyzerá v ňom výborne. Čo poviete?

Sledujte obľúbený seriál Hranica každý pondelok a piatok o 20:35 na JOJke!