Kto je tento záhadný muž z Hranice? Šimon a Julo skoro odpadnú, keď zistia, kto to je!

Na konci pondelkovej časti úspešného seriálu Hranica sa objavila úplne nová postava. Na hraničiarov Míšu a Drahoša z kríkov číhal neznámy muž. Už dnes sa ale ukáže, o koho ide. A miestnym policajtom rozhodne nebude do smiechu…

Polícia v Krivom nie je práve najlepším príkladom známeho hesla „Pomáhať a chrániť“. Tamojší muži zákona majú svojské predstavy o plnení si svojich pracovných povinností a tiež o dochádzke. Ak aj v práci sú, dokopy nič neriešia. A ak aj niečo náhodou riešia, obvykle to nedoriešia. Pašeráci sa im bez problémov premávajú po zelenej hranici hore-dole a oni akosi nie sú schopní nikoho dolapiť. Jediný kto sa ako-tak snaží, je Julo Boban, no kolegovia ho považujú za paranoidného.

Že má naozaj pravdu, sa presvedčí v dnešnej časti, keď anonym nahlási, že v lese sú pašeráci. Okamžite zburcuje Huštáka a spoločne sa vyberú do terénu. Medzi stromami skutočne zbadajú neznámeho muža a bez toho, aby ho varovali alebo zakročili miernejšie, na neho použijú paralyzér. Následne ho eskortujú na policajnú stanicu v Krivom a zavrú ho do vyšetrovačky. Keď sa muž preberie a prídu za ním Šimon a Julo, ukáže sa, akú obrovskú chybu urobili. Záhadný chlap, ktorý už minule z lesa číhal na hraničiarov, totiž nie je žiadny pašerák ani zločinec. Keď Kováč a Boban zbadajú jeho preukaz, takmer odpadnú! Kto to je a načo do Krivého prišiel?

Sledujte obľúbenú Hranicu už dnes o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica