Toto Emil a Žeňa tak ľahko nerozdýchajú: Horúca novinka od Zorky a Lydky ich šokuje!

Pašerácka akcia so šafranom bola prvá, na ktorej sa aktívne podieľala aj Zorkina vnučka Lýdia. A, keďže sa podľa všetkého mladá Stračinová osvedčila, zvyšok klanu si bude musieť zvykať na nové pomery!

Panovačná Zorka málokedy mení svoj názor, no v súvislosti s vnučkou Lýdiou chtiac-nechtiac musela urobiť výnimku. Vždy si myslela, že je to taká fiflena, ktorá sa vyzná len v móde a v šminkách. Lenže v poslednej dobe sa ňu zmenila svoj názor. Niekoľkokrát sa už presvedčila o tom, že v tom dievčati sa skrýva oveľa viac, než si doposiaľ myslela. Preto sa rozhodla, že do pašeráckej akcie so šafranom zapojí aj ju. Emilovi a Žeňovi to nebolo príliš pochuti, ale nemali na výber a museli Zorku poslúchnuť.

Keďže sa na hranici posilnili kontroly, Lýdia musela improvizovať. Aby tovar preniesli a zarobili tak peniaze, do pašovania zapojila aj nič netušiaceho farára Bohuša. Ten im v Šimonom aute doniesol z Ukrajiny na Slovensko tašky plné vzácnej koreniny. Emil a Žeňa dostali batohy plné zeminy a tak, keď ich policajti chytili, nič na nich nemali. Lydkin plán bol doslova dokonalý a nemal žiadnu trhlinu. A hoci sa na ňu aktuálne hnevá celá rodina, Zorka je nadšená. Rozhodne sa preto, že práve táto vnučka je hodná toho, aby sa po nej stala šéfkou pašeráckeho klanu. V dnešnej časti to mužom oznámi a tí rozhodne nebudú nadšení!


Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a stredu o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica