Lydka bude mať čo vysvetľovať: Mikita nečakane zistí, že berie antikoncepciu!

Lož má krátke nohy! Lýdia sa ešte na materstvo necíti a tak sa rozhodla, že si príchod mamičkovských povinností oddiali užívaním antikoncepcie. Urobila tak potajomky poza Mikitov chrbát, no dnes sa ukáže, že v Krivom a Bereznom sa nič neutají...

Mikita a Lydka Chrabrenkovci sa zosobášili už pomerne dávno, no len prednedávnom začali spoločne žiť bok po boku v dostatočnom súkromí. Mladá nevesta totiž odmietala žiť pod jednou strechou aj so svojimi svokrovcami, aj so svojimi rodičmi. Vďaka ich šikovnosti sa im podarilo presvedčiť Zorku, aby im dala k dispozícii Rózin dom a tak konečne žijú tak, ako si priali.

Lenže tam sa ich problémy neskončili. Kým Mikita si prial príchod potomka aj hneď po svadbe, Lydka mala na túto tému úplne odlišný názor. Na materstvo sa ešte necítila a namiesto toho, aby mužovi povedala pravdu, argumentovala tým, že nie sú "vo svojom". Keď už však "vo svojom" boli, nič nebránilo tomu, aby "pracovali na bábätku". Lýdia ale otehotnieť nechce a tak začala potajomky brať hormonálnu antikoncepiu. V dnešnej časti to Mikita nečakane zistí a okamžite bude oheň na streche. Podarí sa Lydke vysvetliť mu, preto to robila poza jeho chrbát? Presvedčí ho, aby s dieťaťom ešte počkali alebo to bude znamenať koniec ich mladého manželstva?

Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a stredu o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica