Lydka je naozaj poriadna potvora: Aha, ako sa zas bude snažiť Mikitu obalamutiť!

Len v minulej časti obľúbeného seriálu Hranica Mikita zistil, že ho manželka Lýdia klame, keď poza jeho chrbát berie antikoncepciu. V dnešnej časti sa nová pašerácka šéfka pokúsi zachrániť svoje manželstvo a vymyslí si na neho hneď druhé klamstvo!

Lýdia sa ešte na materstvo necíti. Berie to tak, že je ešte na bábätko príliš mladá, plus sa len nedávno stala novou pašeráckou šéfkou. Biznisu sa po čase začalo konečne dariť a tak si nevie predstaviť, že by to celé nechala a odišla na materskú. Rozhodla sa preto, že si príchod mamičkovských povinností oddiali užívaním hormonálnej antikoncepcie. Avšak, urobila to potajomky poza Mikitov chrbát.

Ten to v minulej časti náhodne zistil, keď v jej kozmetickej taštičke hľadal lieky proti bolesti. Namiesto analgetík tam však našiel spomínané pilulky. Lepšie povedané, Petra mu vysvetlila, že nejde o tabletky proti bolesti, ale o antikoncepciu. Mladý Chrabrenko sa poriadne vytočil a na Lydke nenechal nitku suchú. Dokonca sa z ich domu odsťahoval naspäť k rodičom do Berezného. Lýdia sa bude snažiť ich mladé manželstvo zachrániť a tak sa za ním vyberie aj spolu s Petrou. Tú prinúti, aby Mikitovi povedala, že antikoncepcia je jej. Opäť bude teda "oheň na streche" hasiť pomocou balamutenia namiesto toho, aby povedala pravdu. Uverí Mikita ich báchorkám?

Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a stredu o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica