Ivanka a Bohuš oznámia rodičom veľkú novinku: Túto informáciu tak ľahko nerozdýchajú!

Keď sa Brhúľovci dozvedeli, že ich syn Bohuš a farníčka Ivanka majú k sebe blízko, okamžite vycítili príležitosť. Rozhodli sa, že ich dajú dokopy stoj čo stoj. O to väčšie prekvapenie zažijú, keď im v dnešnej časti oznámia veľkú novinku!

V Krivom je verejným tajomstvom, že vzťah medzi Ivankou a farárom Bohušom je o čosi vrúcnejší, než by mal byť. Mladá dievčina je do miestneho duchovného dlhodobo platonicky zamilovaná a je vidieť, že ani ona mu nie je ľahostajná. On však volaniu svojho srdca stále odoláva a sutany sa nehodlá vzdať. To sa však nepáči jeho rodičom. Tí si vzali do hlavy, že ho chcú oženiť. Túžia po vnúčatku a keďže je ich jediný syn, rozhodli sa konať.


Keď sa dozvedeli, že Bohuš a Ivanka sú si blízki, povedali si, že ich dajú dokopy, nech to bude stáť čokoľvek. Spracovali aj Emila a spoločne začali kuť pikle. Situácia sa vyvinie tak, že ich deti spolu ostanú sami a oni budú za dverami nadšene počúvať. Keď začujú, že mladí spolu počúvajú Whitney Houston a jej legendárnu skladbu I Will Always Love You, bude im jasné, že je ruka v rukáve. O to viac ich prekvapí, čo im po chvíli spoločne oznámia. Po krátkom kľučkovaní to rozbalia naplno a povedia, že Ivanka vstúpi do rehoľného rádu a stane sa teda mníškou! Brhúľovcov i Emila takmer odvalí a nebudú veriť vlastným ušiam. Ako to celé dopadne?
Hranica - Brhulovci a Emil Zdroj: TV JOJ


Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a stredu o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica