Veľkonočné prekvapenie od Hany Gregorovej: Aha, akú hostinu urobila pre svojich kolegov!

Herečka Hana Gregorová je známa tým, že je výbornou kuchárkou a pekárkou. Hereckých kolegov i štáb na nakrúcaní Hranice pravidelne zásobuje pochúťkami, ktoré pre nich doma s láskou pripravuje a nikto na ne nedá dopustiť. Aké pohostenie však pripravila tesne pred Veľkou nocou, vám vyrazí dych!

Herečka Hana Gregorová, ktorá hviezdi v seriáli Hranica ako Zorka Stračinová, má zásadu, že s plným žalúdkom sa vždy robí lepšie než s prázdnym. Aj preto vždy na nakrúcanie prichádza s plnými taškami jedla, v ktorých sa nachádzajú pagáče, koláče, ale, napríklad, aj rezne. To všetko pripravuje pre svojich kolegov spomedzi hercov i štábu a všetci sa na jej pochúťky vždy nesmierne tešia.

Výnimku neurobila ani pred Veľkou nocou a na nakrúcanie prišla s niekoľkými škatuľami plnými jedla. Pre svojich kolegov doniesla všetko, čo nesmie na sviatočnom stole chýbať - údená šunka, varené vajíčka, plnka, rezne, zemiakový šalát či zákusky. Myslela aj na výzdobu a stôl, ktorý sa pod váhou jedla doslova ohýbal, vyzdobila veľkonočnými kraslicami. Dokonca priniesla aj odmenu pre potenciálnych šibačov - čokoládových zajacov. Takúto pozornú kolegyňu by chcel mať asi každý, no nie?

Hana Gregorova - velkonocna hostina Zdroj: archív Z.S.

​Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a piatok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica