Veľká hádka v Hranici: Šimon zatkne Zorku, Julovi to zlomí srdce na márne kúsky!

Toto si kamaráti nerobia! Policajt Julo Boban väčšinu svojej kariéry zasvätil sledovaniu Zorky Stračinovej a jej pašeráckej skupiny. A zdá sa, že smotanu napokon nezlízne on, ale jeho kolega a kamarát Šimon!

Keď sa Ivanka dostala za mreže kvôli tomu, že pomohla s útekom Bohušovmu otcovi, Zorke bolo jasné, že musí konať. Hoci sa snažila zaťahať za pár nitiek, vnučku sa jej oslobodiť nepodarilo. A tak jej bolo jasné, že jediné, čo momentálne môže urobiť, je nechať sa zatknúť. V uplynulej časti preto nacupitala do kancelárie Šimona Kováča a priznala sa k nelegálnym skutkom. Ten si najprv myslel, že sa zbláznila. Keď ale trvala na svojom priznaní, nemal na výber a musel ju zatknúť.

Hranica - Julo a Simon Zdroj: TV JOJ

​Mohlo by sa zdať, že vidieť Zorku Stračinovú v cele bude pre Jula zadosťučinením, no opak bude pravdou. Nebude mu ani tak prekážať fakt, že je za mrežami. Skôr to, že ju nezatkol on, ale Šimon. Julo totiž väčšinu svojej kariéry zasvätil sledovaniu jej pašeráckej skupiny a celý život čakal na to, kedy ju zavrie. Celé jeho úsilie napokon vyšlo navnivoč a smotanu zlízal Kováč. To ho nesmierne urazí a s kolegom a kamarátom sa poriadne poháda. Dokonca bude chcieť Zorku prepustiť. Šimon mu to ale nedovolí a tak Julovi ostanú len oči pre plač. Znamená to koniec ich kamarátstva?


Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a stredu o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica