Hana Gregorová si opäť obliekla väzenský mundúr: “Návrat za mreže" po takmer 14 rokoch!

V obľúbenom seriáli Hranica sa rozohrala dejová linka, ktorá sa odohráva vo väznici. Ak sa vám priestory basy zdali akési povedomé a pripomínali vám kultový seriál Odsúdené, neboli ste ďaleko od pravdy. Nakrúcanie sa totiž skutočne realizovalo v priestoroch, kde sa kedysi tento nezabudnuteľný seriál nakrúcal. Po rokoch sa na tieto miesta vrátila aj herečka Hana Gregorová, pre ktorú bola táto výroba spojená so silnými emóciami!

Herečka Hana Gregorová stvárňuje v seriáli Hranica Zorku Stračinovú, ktorá je šéfkou pašeráckej skupiny. Je však aj milujúcou babičkou, ktorá na svoje vnučky nedá dopustiť. Keď sa jedna z nich ocitla za mrežami, vedela, že musí niečo urobiť. Po tom čo zlyhali jej snahy o intervenciu u polície, sa rozhodla, že sa k nelegálnym činnostiam prizná a nechá sa zatknúť. Všetko prebehlo podľa jej plánu a tak skončila vo väzení, na jednej cele s vnučkou Ivankou.

Hranica - Ivanka a Zorka za mrežami Zdroj: TV JOJ

Pre Hanu Gregorovú znamenalo nakrúcanie týchto obrazov návrat do väzenského mundúru na JOJke po takmer štrnástich rokoch. V roku 2009 totiž hviezdila v kultovom seriáli Odsúdené ako väzenkyňa Nevada. Viacerí diváci si na tento projekt pri sledovaní Hranice spomenuli a jednotlivé priestory im pripomínali aj rovnakú väznicu. Nuž, zdanie neklamalo. Nakrúcanie Hranice sa totiž skutočne realizovalo v ateliéroch na Kolibe, v ktorých sa nezabudnuteľný seriál nakrúcal. Realisticky pôsobiace priestory sme ani po skončení Odsúdených nezrušili a z času na čas sa využívajú na vyrábanie podobných scén. "Nakrúcalo sa veľmi príjemne. Hoci si už väčšinu priestorov bývalej "väznice" zabrala Nemocnica na svoje interiéry, predsa len určité torzo našich bývalých ciel zostalo. Aj kancelária bacharov, riaditeľa, aj samotka, kde sa vtedy, na chvíľu, ocitla takmer každá z nás. Hneď som informovala Gabiku Dzúrikovú (Magorku), že som sa vrátila v čase a nechávam sa, medzi nakrúcaním unášať spomienkami. Odsúdené bol vydarený seriál, bavil nás a myslím, že aj divákov a bolo nám smutno na duši, keď skončil," povedala Gregorová pre joj.sk.

Odsúdené Zdroj: TV JOJ

​Návrat na "miesto činu" bol pre ňu veľmi emotívny a úsmevný zároveň. "Ako "Nevada" a všetky "Odsúdené" sme mali také modré montérky s bielym pruhom na chrbte. Ako "Zorka" už mám červenú kombinézu, čierne tenisky...trošku taký "american look". No, čo vám mám povedať, úroveň oblečenia v našej "televíznej väznici" kráča s módou," dodala so smiechom.

Hranica - Hana Gregorova Zdroj: TV JOJ


Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a stredu o 20:35 na JOJke!