Ivanka bude mať od dojatia slzy na krajíčku: Aha, ako romanticky jej Bohuš vyzná lásku!

Srdcu sa nedá rozkázať a nevieme ovplyvniť, do koho sa zamilujeme. Na vlastnej koži sa o tom presvedčil aj ten, ktorý by povedal, že to nikdy nezažije - farár Bohuš z Krivého. Láskou zahorel k Ivanke, kvôli ktorej sa rozhodol definitívne odísť z cirkvi. V dnešnej časti jej otvorene vyzná svoje city a urobí to naozaj romanticky!

Farár Bohuš Chvála zo seriálu Hranica sa v minulej časti definitívne rozhodol, že svoj život zmení od základov. Keď sa jeho verná farníčka Ivanka dostala za mreže, uvedomil si, že k nej cíti niečo viac než len kresťanskú lásku k blížnemu. Keďže si uvedomil, že už svoje city nedokáže ďalej skrývať či potláčať, dospel k rozhodnutiu, že vystúpi z cirkvi.

V dnešnej časti o tom poinformuje aj samotnú Ivanku, ktorá bude azda tou najšťastnejšou ženou pod slnkom. Ona totiž Bohuša miluje už veľmi dlho a predstava, že by sa naplnilo to, o čom len tajne snívala, je pre ňu to najkrajšie. Navyše, otvorene jej vyzná lásku a urobí to tak romanticky, že to bude ako vystrihnuté z filmu. Podarí sa však vybaviť, aby sa Ivanka dostala na slobodu?

Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica