Michaela Cobejova

Vedeli ste, že Michaela Čobejová má sestru? Wau, pozrite sa, aká je to kočka!

Do kín prichádza v týchto dňoch nová komédia Smolu nosíš ty, láska, v ktorej si hlavnú úlohu zahrala herečka Michaela Čobejová. Na filmovej novinke sa podieľala aj producentsky, a preto na slávnostnej premiére nemohla chýbať. Podporiť ju však do kina prišla aj veľmi dôležitá osoba - jej sestra Martina!

V jednom z bratislavských kín sa tento týždeň uskutočnila slávnostná premiéra filmovej novinky Smolu nosíš ty, láska. Okrem Michaely Čobejovej si v nej zahrali aj ďalší skvelí herci ako Ivan Franěk, Ady Hajdu, Marko Igonda, Leona Skleničková či Vladimír Čema, ktorý v Hranici stvárňuje jedného z ukrajinských policajtov. Predstaviteľka Mirky Berkovej sa na filme podieľala aj producentsky a réžiu mal pod palcom Samo Spišák, ktorý si v seriáli tiež zahral. Na uvedení komédie do života nechýbali ani viacerí herci z Hranice, ako napríklad Viktória Spišáková, Hana Gregorová či Števo Martinovič.

Na slávnostnú premiéru sa však prišla pozrieť aj sestra Michaely Čobejovej, Martina, ktorá sa pohybuje v úplne inej sfére, pretože pracuje ako realitná agentka. Rozdielne sú na prvý pohľad aj po vizuálnej stránke a vôbec by ste netipovali, že sú rodina. Keď sa však pozriete lepšie, zbadáte, že spoločné črty v tvári sa nedajú poprieť. "Film je kombináciou romantickej komédie a road movie, ktorý sa odohráva v čarovnom prostredí Tatier, slovenských jaskýň a chorvátskeho ostrova Hvar. Ten film stojí za to! Som na Teba hrdá," napísala Čobejovej sestra k spoločnej fotke na Instagrame.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Michaela Čobejová (@cobejova)


Film Smolu nosíš ty, láska je uvedený v kinách od 15. júna.