Iveta Fedorová z Hranice ukázala svoje guľaté bruško: Aha, aká je krásna tehuľka!

Priletí k nim bocian! Herečka Iveta Fedorová, ktorá v obľúbenom seriáli Hranica stvárňuje prísnu policajtku Larisu, sa už onedlho stane maminou. Pod srdcom totiž nosí svoje prvé bábätko. Keďže ide o výnimočné chvíle v živote ženy, chcela si ich navždy zvečniť a absolvovala krásne tehotenské fotenie. Výsledok je naozaj nádherný!

Herečka Iveta Fedorová zo seriálu Hranica aktuálne prežíva najkrajšie obdobie v živote ženy. Pod srdcom totiž nosí svoje prvé bábätko. "Áno, áno, som šťastne guľatá. Termín máme v auguste a práve sme v 7. mesiaci. Tešíme sa na prírastok," potvrdila radostnú novinu predstaviteľka Larisy Hrihorovej pre joj.sk. Očakávanie prírastku prežíva vynikajúco a príchodu potomka sa nevie dočkať. "Tehotenstvo je pre mňa potešením a darom, pretože ho celé prežívam úplne skvele, bez nejakých ťažkostí či nevoľností. Takže, som jedna z tých šťastnejších žien," vysvetlila.

Keďže chcela mať na toto krásne obdobie čo najviac spomienok, absolvovala pred pár dňami tehotenské fotenie. Výsledkom sú nádherné fotky, na ktorých decentne ukazuje svoje guľaté bruško. Už na prvý pohľad vidieť, že budúca mamička žiari šťastím a radostné obdobie si naozaj užíva. Nuž, očakávanie dieťaťa je dar.

Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica