Emotívna svadba Viky a Sergeja všetkých dojala: Aha, ako to vyzeralo na nakrúcaní!

V pondelkovej časti obľúbeného seriálu Hranica sme sa stali svedkami dojímavej svadby Viky a Sergeja, ktorá určite dostala všetkých divákov. Ako to vyzeralo na nakrúcaní týchto krásnych záberov? Pozrite sa s nami!

Nakrúcanie spočiatku dramatickej, no potom romantickej svadby Viky a Sergeja sa realizovalo v priestoroch Nemeckého kultúrneho domu v bratislavskej mestskej časti Rača. Nakrúcací deň padol na nedeľu 30. apríla a prvou klapkou sa začalo počas skorých ranných hodín. Hoci bola od rána modrá obloha a slniečko vytrvalo svietilo, teploty sa ešte príliš vysoko nešplhali. Herci tak museli počas nakrúcania exteriérových záberov vydržať chladnejšie počasie.

​Najprv sa nakrúcali zábery pred budovou, pokračovalo sa scénami s hasičským autom, nasledovalo dojímavé zvítanie svadobčanov a zlatým klincom bol svadobný obrad v sále Nemeckého kultúrneho domu. Zaujímavosťou je, že samotná svadba sa nakrúcala na niekoľko klapiek. Keďže finálna scéna bola zostrihaná tak, že sme ženícha, nevestu, oddávajúceho i svadobčanov videli z takmer každého uhla, po nasnímaní každej strany sa museli presúvať kamery i štáb na iné miesta. Nakrúcanie obradu sa tým predĺžilo a minútová scéna sa realizovala približne necelú hodinu. Pozrite si zábery z nakrúcania v galérii!



Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica