Spoznali ste ho? Matrikára si v Hranici zahral známy režisér: Aha, kto je jeho syn!

Svadba Viky a Sergeja bola v Hranici naozaj významným momentom. Kľúčová situácia však nastala po obrade, keď sa Jerguš od matrikára dozvedel, že ich biznis plán so sobášom nevyšiel. Na prvý pohľad nenápadného oddávajúceho si ale zahral známy režisér!

V obľúbenom seriáli Hranica si za vyše rok a pol jeho existencie zahrali už desiatky hercov v hlavných, vedľajších i v epizódnych úlohách. Po romantickej svadbe Viky a Sergeja sa k nim zaradil aj herec, ktorý si zahral oddávajúceho matrikára. Je ním známy divadelný režisér Michal Spišák, ktorý sa príležitostne venuje aj herectvu.

Spišákovci Režisér Michal Spišák s manželkou Lenkou Barilíkovou a so synmi Samuelom a Jakubom. Zdroj: Profimedia

​Zaujímavosťou je, že celá jeho rodina sa pohybuje v umeleckej brandži. Jeho manželkou je herečka Lenka Barilíková, s ktorou sa spoznali ešte počas štúdia na Vysokej škole múzických umení. Jeho otcom bol úspešný herec a režisér Karol Spišák a syn Samuel je taktiež herec. Diváci JOJky ho môžu poznať zo seriálov Panelák či ako Nikolaja z Hranice. Samo svoje životné šťastie taktiež našiel v hereckých kruhoch, pretože sa oženil s herečkou Viktóriou Spišákovou. Majú spolu dcérku Margarétku a na ceste je už aj druhé dieťatko.

Spišákovci Zdroj: TV JOJ

Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica