Policajti z Hranice sú v súkromí poriadne štýloví: Aha, ako sa vedia švihácky nahodiť!

Svojrázni muži zákona nebudú chýbať ani v jesennom pokračovaní obľúbenej Hranice, preto sa objavili aj na našej letnej párty, na ktorej sme novinárom predstavili nadchádzajúcu vysielaciu štruktúru. Pri tejto príležitosti sa patrične nahodili a predviedli naozaj švihácke outfity!

Muži zákona zo seriálu Hranica nie sú práve najschopnejší v snahe úspešne bojovať s organizovaným zločinom pašeráctva. Hoci policajti z pohraničnej obce Krivé veľmi dobre vedia, že Berkovci a Otčenášovci sa spolu s ukrajinskými Chrabrenkovcami živia nelegálnym obchodovaním, nikdy ich nedokážu chytiť pri čine. Náplň ich práce sa nezmení ani v novej sérii, v ktorej sa taktiež budú snažiť dolapiť pašerákov, no bude to ešte zložitejšie ako doposiaľ.

Hranica - policajti Zdroj: TV JOJ

​Predstavitelia našich policajtov z Krivého i Berezného, Braňo Deák, Števo Martinovič, Michal Spielmann, Roman Mrázik a Jozef Pantlikáš, sa začiatkom augusta ukázali na letnej párty Televízie JOJ a patrične sa na ňu nahodili. Aj keď uniformy im naozaj svedčia, keď ich vymenia za svoje civilné oblečenie, sú z nich úplne iní muži, no nie?

Letná párty TV JOJ Zdroj: TV JOJ

Letná párty TV JOJ Zdroj: TV JOJ

Letná párty TV JOJ Zdroj: TV JOJ

Letná párty TV JOJ Zdroj: Profimedia

Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica