Do Hranice prichádzajú nové postavy: Farár, kráska i dvaja pašeráci riadne zamotajú dej!

Obľúbený seriál Hranica bude na JOJke pokračovať aj na jeseň, no s niekoľkými novinkami. A jednou z nich budú aj nové postavy, ktoré poriadne zamiešajú karty!

Tretia séria obľúbenej Hranice odštartuje 4. septembra o 20:35 a ako sme už avizovali, hlavnou novinkou je fakt, že nové časti nie sú napísané podľa chorvátskej predlohy, ale perom slovenských scenáristov. Práve to umožnilo našim tvorcom vložiť do deja postavy, ktoré rozvíria stojaté vody v Krivom. "V tretej sérii nás čaká niekoľko nových postáv, ktoré dosť výrazne zamiešajú dej. Hneď v prvej epizóde príde do Krivého nový farár, ktorého bude hrať Marko Igonda. Od začiatku sa bude správať veľmi podozrivo. Ďalšie postavy, ktoré sa tam vyskytnú prakticky od prvého záberu, sú dvaja pašeráci - Frťan, ktorého hrá Miško Noga a Krígeľ, ktorého hrá Sáva Popovič. Prinášajú tam fantastické oživenie smerom ku komike. Je to naozaj zábavné," vysvetlil kreatívny producent a scenárista Stano Guštafík.

Hranica - farari Bohuša na fare v Krivom vystrieda nový farár. Zdroj: TV JOJ

​To, že sa tvorcovia pri tvorbe tretej série nedržali chorvátskeho originálu tiež dovolilo vrátiť do deja divácky obľúbenú postavu. "Pri Nikolajovi sme si všimli, že diváci na neho veľmi pozitívne reagovali. To je jedna z vecí, ktorú nám dovolilo to, že sme sa osamostatnili od toho chorvátskeho originálu. Že sme zrazu vedeli tú postavu Nikolaja vrátiť. Chorváti ju už nikdy nevrátili. Pravdepodobne im tak dobre nezafungoval ako nám. U nás si ju Samko Spišák chytil veľmi dobre," myslí si kreatívny producent.

Hranica - Frťan a Krígeľ O množstvo komických situácií sa postarajú noví pašeráci - Frťan a Krígeľ. Zdroj: TV JOJ

​Zaujímavým a nečakaným prekvapením bude aj postava krásnej Júlie, ktorá sa v Krivom objaví sčista-jasna. A bude tvrdiť niečo, čo jej pravdepodobne mnohí nebudú chcieť veriť. "Čaká nás ešte ďalšia postava, ktorú bude hrať Adriana Pešinová a je to Julova dcéra Júlia. Príde a bude tvrdiť, že je jeho dcéra. Julo tomu spočiatku nebude veriť, ale postupne sa ukáže, že naozaj je a nájdu si k sebe cestu," dodal Guštafík.

Hranica - Julo a Julia Júlia bude tvrdiť, že je Bobanova dcéra. Zdroj: TV JOJ


Sledujte pokračovanie Hranice už 4. septembra o 20:40 na JOJke!

Tagy: Hranica