Iveta Fedorová z Hranice sa stala po prvý raz maminou: Aha, aké meno dala synčekovi!

Už sú traja! Herečka Iveta Fedorová, ktorá v obľúbenom seriáli Hranica stvárňuje prísnu policajtku Larisu, sa stala po prvý raz maminou! Pre joj.sk exkluzívne prezradila nielen pohlavie a meno bábätka, ale aj emotívne prehovorila o svojej novej životnej úlohe!

Herečka Iveta Fedorová zo seriálu Hranica aktuálne prežíva najkrajšie obdobie v živote ženy. Na konci leta totiž priviedla na svet svoje prvorodené dieťatko. "Dňa 26.8 sa môj život zmenil. Narodil sa mi syn. Láska na celý život. Už sme spolu niekoľko týždňov ako rodina a každým dňom nám robí veľkú radosť. Je to náš poklad," povedala novopečená mamička pre joj.sk. Synček sa volá Mário a dostal meno po svojom ocinovi. Na svet sa vypýtal o 10:23, pričom vážil 3910 gramov a meral 53 centimetrov.

Hranica - Syncek Ivety Fedorovej Zdroj: archív I.F.

​Hrdá mamina sa rozhodla nechať si radostnú novinu niekoľko týždňov len pre seba a úzky okruh svojej rodiny a priateľov. Teraz, keď sa o krásnu správu podelila aj s verejnosťou, napísala aj svoje pocity z novej životnej úlohy. A jej rozprávanie je naozaj emotívne! "Hlas matky je najtichším a zároveň najhlasnejším zvukom na zemi pre dieťa. A ja som vďačná, že som dostala ten najvzácnejší titul, aký som mohla dostať vo svojom živote," povedala dojatá herečka.

Srdečne gratulujeme a mamičke i bábätku želáme veľa zdravia!

Hranica - Ivetka Fedorova Zdroj: archív I.F.





Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok o 20:40 na JOJke!

Tagy: Hranica